De Spoorlijn

Wie ben ikMijn naam is Astrid Reijerkerk, kynologisch instructeur. Al vele jaren geef ik les bij de kynologenvereniging AKC "Waterland" in Purmerend. Zelf heb ik 2 hovawarts die ik heb opgeleid tot inzetbare reddingshonden bij stichting RHWW in Duiven. In 2015 heb ik samen met een aantal andere mensen Reddingshondenteam Noord-Holland opgericht. Elke zondag trainen we op verschillende locaties in Noord-Holland. Op dit moment heb ik wederom 2 hovawarts, Zerline is inzetbaar (13-4-2008) en Fallyn, in opleiding (7-7-2017).


Hondenschool "De Spoorlijn" helpt eigenaren en hun hond(en) bij de verschillende sporten die er bij de hondenschool worden aangeboden. Wanneer er hulp nodig is bij de opvoeding, eventueel bij de mensen thuis. Er worden geen puppylessen aangeboden. Hiervoor kunt u terecht bij AKC Waterland waar Astrid ook lesgeeft. Speurlessen zijn een groot onderdeel van de hondenschool. Zowel het zg. man/funtrailen als het IPO speuren.

Workshops in de verschillende hondensporten zijn mogelijk. Denk aan een terugkomdag voor uw nest of wanneer de rasvereniging een workshop wil doen in een bepaalde sport is dit ook mogelijk. Ik beschik over een groot veld met kantine en een grote parkeerplaats. Dit op aanvraag.

U ziet hondenschool "De Spoorlijn" helpt en houdt eigenaren en hun hond op het juiste spoor.