• 06-22670390
 • info@despoorlijn.nl

  Hondenschool De Spoorlijn is een wens die in vervulling is gegaan. Daarom kan ik zeggen dat ik een kynologisch instructeur met een passie voor honden ben.
  Al jaren geef ik les bij kynologenvereniging AKC "Waterland" in Purmerend. Zelf heb ik 2 hovawarts die ik heb opgeleid tot inzetbare reddingshonden. En samen hebben wij met stichting RHWW (http://www.reddingshonden.nl) in Duiven een aantal zoekopdrachten in binnen en buitenland gedaan. Op dit moment heb ik nog 1 inzetbare reddingshond, hovawartteef Zerline, nu al reeds 10 jaar oud en ben ik momenteel bezig om hovawartteef Fallyn op te leiden tot inzetbare reddingshond. Met deze honden train ik bij de door mijzelf opgezette stichting Reddingshondenteam Noord-Holland (http://www.rhtnh.nl)
  Al heel lang bestond de wens om zelf een hondenschool te starten en die wens is in vervulling gegaan.  Met hondenschool De Spoorlijn vind ik het leuk om mensen en hun trouwe viervoeters te helpen. Hiervoor heb ik verschillende trainingen en workshops opgezet.

  Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk de mogelijkheden of neem contact met mij op.Dat kan via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of via de telefoon 06 22670390.

  Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Hondenschool De Spoorlijn heeft ook cadeaubonnen, zo kunt u uw hondenvriend/ vriendin verrassen met een leuk en origineel cadeau.

  Wie weet tot snel!

   

  Hartelijke groet,

  Astrid Reijerkerk