De Spoorlijn

Coördinatie en BalansBij Balans en Coördinatie wordt de hond bewust gemaakt van zijn lijf. Het is uitermate geschikt om jonge honden te helpen voor de voorbereiding van de sport. Ook voor honden die een blokkade of blessure hebben en hiervan moeten revalideren is Balans en Coördinatie heel erg geschikt. Ook voor honden die onzeker zijn, door de oefeningen groeit het zelfvertrouwen van de hond waardoor ze zich beter voelt in het dagelijkse leven.

Tijdens de oefeningen wordt gebruik gemaakt van cavaletti, balans-eieren en balans-kussens, opstapjes, metselspeciekuipen en plankenparcours.

Wil je graag werken aan Balans en Coördinatie van je hond dan kan dat tijdens privé lessen. In het begin zullen de lessen ongeveer een half uur duren, gaandeweg dat de Balans en Coördinatie beter wordt zal het worden uitgebreid tot hooguit 3 kwartier.

https://www.youtube.com/watch?v=koDYwJ37kEc ( kopieer de link in uw browser om het filmpje te bekijken )

Waar: Westerweg 68 a Purmerend
Kosten € 20,50

Balans en Coördinatie kan ook op locatie worden gegeven. Minimale aantal deelnemers 4, maximale aantal deelnemers 8. Kosten € 27.50 per persoon, reiskosten € 0,25 cent /km